vineri, 2 aprilie 2010

Urasc Pastele

Sa nu se inteleaga gresit nu urasc sarbatoarea in sine...Urasc alte lucruri legate de aceasta sarbatoare care ma scot din sarite, ma enerveaza la culme si ma fac sa recurg la repertoriul de injuraturi specifice.

Ce urasc cel mai tare ii faptu' an de an trebuie sa tin post 3 zile...Deci asta ma enerveaza cel mai tare, ce rost mai are sa tii post inainte de Paste daca in timpul anului nici nu te obosesti sa tii.

Ce urasc iarasi, sunt aia ce merg la biserica si se dau ei mari evlaviosi cand de fapt ei is fix pula, eu recunosc nu frecventez biserici, nu sunt extrem de credincios (rar cand imi fac rugaciunile) dar nici nu ma duc sa ma dau mare credincios prin biserici, trebuie sa fii penal sa faci asta, sa mergi la biserica sa te spargi in inchinaciuni si cruci si rugaciuni si dupa ce iesi bagi Dumnezei, sfinti, arhangheli, prooroci, pule si alte injuraturi gen la greu. Nu mai bine stai pe pula ta, iti vezi linistit de viata decat sa iti faci pacate in prag de sarbatoare.

Un alt obicei prost al romanului e sa isi cumpere miel chiar daca el detesta carnea de miel, el prefera sa isi sparga banii pe un lucru care il detesta doar pentru a pastra traditia de a pune o friptura de miel pe masa de Paste. Eu zic ca decat sa manci rahatu' ala de carne(care zici ca ii guma si are un gust oribil) mai bine mananci un gratar de porc si macar iti cade bine, iesi mai ieftin si o dai naibii de traditie.

Urasc sa merg la spovedit, nu pentru ca trebuie sa ma trezesc cu noaptea in cap si sa stau la o coada ca pe vremea lui Ceausescu la ulei, ii urasc pe preoti care pun intrebari penibile gen: te uiti la filme imorale(pornache), ai pacatuit cu fete?, te masturbezi?...Da' ce te fute pe tine grija daca eu ma uit la pornache saptamanal sau daca fac sex sau daca ii dau in cap din cand in cand, astea ma privesc pe mine si doar pe mine.

Ii urasc pe aia ce nu au limita la mancare si alcool, inteleg ca de sarbatori este mancare si bautura din belsug dar nu te obliga nimeni sa bagi in tine ca spartu' si apoi sa ajungi prin spitale sau la stiri cu indigestie, toxinfectie alimentara, hepatita sau alcoolemie record.

Anul asta m-am hotarat ca o sa ignor toate lucrurile care ma enerveaza si o sa canalizez toti nervii intr-o energie pozitiva.

Va doresc un Paste cat mai fericit si lipsit de evenimente tuturor !

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce spart

Anonim spunea...

tot spart ai ramas

Trimiteți un comentariu